Dok su uživali na moru, čuli su mjaukanje mačića koji je sa stijene pao u vodu

Foto: Natalia Nikitina

NATALIA Nikitina i njena obitelj uživali su u jedrenju i plivanju u Crnom moru kad su odjednom čuli poziv u pomoć. Nije to bio bilo kakav poziv, zvala ih je maca koja je nespretno završila u dubokoj vodi.

Na početku se mjaukanje slabo čulo, no kasnije je bilo sve glasnije. U jednom trenutku su ugledali malu crnu mrvicu koja se pokušava održati na površini vode. Shvatili su da je završila u dubokoj vodi nakon što je pala s visoke stijene te je odmah počela tražiti pomoć. Maci je voda bila preduboka, no za jedrilicu je bila preplitka pa su morali plivati do nje kako bi je spasili.

Tako je i bilo. Macu su izvadili iz vode i nahranili je jer je bila jako gladna. Imala je puno sreće jer su se Natalia i njena obitelj našli u pravom trenutku na pravom mjestu. Za svaki slučaj su ostali još neke vrijeme na tom mjestu kako bi provjerili hoće li se pojaviti još mačića. To se na kraju ipak nije dogodilo. Ostalo je nejasno kako je mala crna maca ostala sama na opasnim stijenama.

Maca je na kraju ipak imala sreće u nesreći. Kao nagradu je dobila puno ukusne hrane i dom u kojem će zauvijek živjeti s obitelji Nikitin.

Pročitajte više