FOTO Otvoren prvi pseći restoran na Adventu u Zagrebu

Foto: Luka Šangulin/Index

PSI ove godine mogu također uživati na zagrebačkom Adventu kao i njihovi najbolji prijatelji - ljudi. U sklopu ovogodišnjeg Fuliranja, dućan Hov-Hov otvorio je svoj restoran u čijoj ponudi ima neodoljivih i zdravih psećih muffina, brownieja, pereca, orehnjače, lincera, cake popsa i sličnih poslastice namijenjenih isključivo njuškama.

Uz ove silne poslastice, njuške mogu isprobati torta od svježeg mesa divljači i povrća s glazurom od kokosa, a vlasnici kupiti prigodne božićne darove.

Uz hranu, u kućici pored psećeg restorana možete pronaći odjeću i modne dodatke za pse hrvatskog brenda Dawg Swag, igračke rađene od recikliranih materijala te posebno pripremljene božićne pakete čijem će se otvaranju na Božić, vjerujemo, veseliti svaki pas.

Ovo je prvi put u Hrvatskoj da na Adventu postoji i pseći restoran te se nadamo da će ova ideja zaživjeti i da će naši ljubimci i ubuduće moći uživati u samo njima namijenjenom mjestu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više