FOTO Ova baka iz Velike Gorice ne želi ići u dom dok ne pronađe smještaj za svog Flokija, pomozite joj

Screenshot: Facebook

NEDALEKO od Velike Gorice se nalazi maleno zapušteno mjesto u kojem žive baka Jozefina Franka i njen ljubimac Floki. Baka je dobila mjesto u domu, no ona ne želi otići iz kuće dokle god se njenom dragom ljubimcu ne pronađe novi smještaj.

Floki ima osam godina i ona je svjesna da će ga teško udomiti pa se obratila udrugama za pomoć.

Prenosimo dio pisma: "...i Vi ste strpljivo slušali moje staračke problematike, a vezane su na mog kućnog ljubimca Flokija i mene. O njegovom smještaju ovisi i moj jer više ne mogu biti sama u ovoj zagađenoj i zapuštenoj divljini.

Moj Floki je odrastao s menom, u redu je, zdravstveno sve u redu, poslušan, jedino mu fali njegovo četveronožno društvo te je zato vezan dosta za mene. Star je 8 godina, mješanac je, majka je bila dalmatinerka, to se vidi i po njegovoj koži. Kako jedino mogu šaljem vam 2 slike Flokija i molim vas da ga primite čim prije, bit će vam i on, a i ja do smrti moje zahvalni."

Udruga koja je dobila pismo nema azil pa smo zamoljeni da prenesemo apel kako bi se Flokiju čim prije pronašao novi dom, da baka Jozefina može mirno u dom. Ako možete pružiti dom Flokiju javite se na kontakt broj 091 222 66 83.

Pročitajte više