FOTO Ova maca umjesto miševa svom čovjeku svako jutro donese nešto nevjerojatno

Foto: Instagram/mostlyjustpicturesofmycats

BALOO je maca koja obožava svog čovjeka i kako bi mu pokazala zahvalnost svako jutro mu donosi svoj ulov. Predivna maca je počela loviti malene životinjice koje obitavaju oko kuće i ponosno svakog jutra svom čovjeku Benu dostavljati ulov na krevet.

Ono što je bilo vrlo neobično je da je sve životinje koje je ulovila Benu donijela neozlijeđene. Kako su sve životinjice bile žive, tako ih je Ben morao loviti po kući. Baloo je shvatila da nešto nije uredu i da se njenom čovjeku ovakvi pokloni očito ne sviđaju pretjerano.

Onda joj je sinulo da pokuša s nečim sasvim drugačijim i donijela mu je veliki list. Ben je bio prvo iznenađen i jako sretan što tog dana nije opet dobio neku životinjicu, a Baloo je brzo shvatila da mu se ovaj poklon jako sviđa.

Ponekad mu umjesto lista donese grančicu, no Ben je jako sretan s bilo kojim takvim poklonom i nevjerojatno mu je kako njegova maca svako jutro ima misiju pronaći poklon za njega. To se zove ljubav.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više