FOTO Vlasnici su fotkali svoje mace dok se istežu i to izgleda urnebesno

Foto: Bored Panda

MAČKE su jedne od najfleksibilnijih životinja i to ih čini savršenim joga partnerima. Ponekad su njihove poze toliko smiješne da jednostavno ne možete ne fotografirati ih. Ovakve fotografije uvijek zabavljaju ljude i vole ih čak i oni koji se ne smatraju mačkoljupcima. Nekada su te fotke toliko urnebesne da zbog njih nastaju novi internetski trendovi. Sve je počelo od jednog Japanca koji je na Twitter postavio fotografiju susjedove mačke koja je zaspala na leđima i ispružila se koliko je duga i široka.

Reakcije ljudi bile su sjajne, a mnogi su počeli odgovarati vlastitim fotografijama. Kroz samo nekoliko sati ovaj je čovjek dobio odgovore svojih pratitelja, a oni su uključivali mace u sličnim pozama. Najzanimljivije i najsmješnije fotke izdvojili smo vam u galeriji koja slijedi. Nemojte se stidjeti, slobodno s nama podijelite fotkice vaših maca u sličnim pozama. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više