FOTO Vrijeme je da krenete na izlet sa svojim psom

Foto: 123rf.com

NAPOKON su nam došli lijepi i dugi sunčani dani i vjerujemo da ih želite maksimalno iskoristiti. Vjerujemo da i vaši psi obožavaju sunce, svježi zrak, šetnje, igre i avanture. Odvojite vrijeme i krenite na nezaboravan jednodnevni izlet već sutra ujutro!

Uputiti se možete na razne strane, prva i najbliža opcija su pseći parkovi, no imajte na umu da se pas želi igrati i s vama, a ne samo s drugim psima. Pseći parkovi su ograđeni, što ih čini sigurnima i možete pustiti psa da bude slobodan.

Sljedeća destinacija je malo dalje, a to su prirodne staze. Kada ste zadnji put proveli dan u šumi ili na planini sa svojim dlakavim prijateljem? Prirodni putevi su idealni za šetnje, ali uzmite u obzir da ponesete sa sobom dovoljnu količinu vode.

Šuma ili planina je mjesto na koje vaš ljubimac, vjerujemo, ne ide svaki dan, pa iskoristite vikend, otiđite malo dalje, dobro će doći i vama i ljubimcu. Možete otići na veliku prostranu livadu i imati piknik, sve što vam je potrebno su deka, igračke i poslastice.

Sada je već dovoljno toplo da sa svojim psom odete i na neko jezero te otvorite sezonu kupanja. Imajte na umu da ljubimca, koji god izlet izaberete, morate u svakom trenu imati na oku.

Javite nam kako je prošao izlet s ljubimcem, dopustite si uživanje bez problema, stresa i kućanskih poslova. Provedite jedan dan ili barem dio dana samo sa svojim ljubimcem, a s nama podijelite vaše iskustvo i fotke.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više