Gorska služba spašavanja uz pomoć helikoptera spasila psa i vratila ga vlasnicima

Foto: Facebook

LIJEPE priče u teškim vremenima. Slovenske gorske službe spašavanja i i vodiči spasilačkih pasa uz pomoć helikoptera spasili su jednog psa iz kuće u Luču i predali ga vlasnicima. "Bolt je na sigurnom", poručili su u objavi na Facebooku koja je prikupila više od 1000 lajkova.

Bolt je na varnem. Gorski reševalec vodnik reševalnega psa je s pomočjo helikopterja LPE rešil Bolta in ga predal...

Objavljuje Gorska Reševalna Zveza SlovenijeNedjelja, 6. kolovoza 2023.

"Lijepo štene, samo da je spašen, jadni mališan. Beskrajno hvala", "Hvala vam za sve što radite", "Super ste. Hvala za trud", "Duboki naklon svima vama koji ovih dana nesebično spašavate živote. Vi ste uzor i naši heroji. Vraćate nadu u čovječanstvo", samo su neki od komentara ljudi.

Fotografije životinja iz Slovenije slamaju srca

Sloveniju su ovih dana pogodile velike poplave. Stanje se trenutno smiruje, no mnoge rijeke u središnjem, sjevernom i istočnom dijelu zemlje još uvijek poplavljuju. Osim što je uslijed poplava nastala materijalna šteta i poginulo najmanje troje ljudi, stradale su i životinje.

‼️POMOC PRI NAMESTITVI ŽIVALI‼️ Odpiramo post za vse, ki lahko pomagate z namestitvami. V komentar objavite Kraj: tip...

Objavljuje HumanitarčekPetak, 4. kolovoza 2023.

Internet su preplavile objave o izgubljenim životinjama, pronađenim i onima koje izgubljene lutaju ulicama. Njihove fotografije na Facebook stranici humanitarne udruge Humanitarček su rastužile mnoge. U komentarima ispod objava javili su se brojni ljudi koji su nesretnim životinjama nudili smještaj dok se njihove obitelji ne snađu.

Pročitajte više