Izgladnjeli konji su doživjeli nevjerojatnu transformaciju nakon što su spašeni

Screenshot

OVAJ konj je bio toliko gladan da je gurnuo glavu između električne ograde kako bi pronašao malo hrane. Dojavu o izgladnjelim konjima je dobila žena koja je odmah reagirala i krenula na farmu gdje ju je dočekao užas.

Pronašli su tri konja u očajnom stanju, kobilu Rosie, Midnight i Britt. Svo troje su bili depresivni i gladni, a spasioci su odlučili odmah uzeti svo troje na farmu Lucky Horse Orphan Rescue. Na mjestu gdje su do tada živjeli su se morali izboriti za vodu i hranu, a sada će imati svu potrebnu brigu koja im je potrebna.

Uplašene i gladne životinje su odmah navalile na svježu vodu i sijeno. Nakon pregleda veterinara, zaključili su da su konji već duže vrijeme zapostavljeni i da će trebati vremena da se oporave. Najviše ih je brinula kobila Rosie koja je bila u najlošijem stanju, njoj su se vidjele sve kosti, nije imala dlake na pojedinim mjestima i koža joj je bila upaljena.

Svo troje su morali biti u karanteni mjesec dana prije nego što su ih mogli pustiti na slobodu, u polje. Vrijeme je polako prolazilo, no iz dana u dan se vidjelo poboljšanje sirotih životinja. Svo troje su se transformirali u prekrasne konje zahvaljujući divnim ljudima koji su se brinuli za njih.

Kada je došlo vrijeme da ih se pusti, jutro je počelo s kišom te su odlučili malo odgoditi prvo slobodno trčanje po livadi. Konačno je došao i sunčani dan kada su ih konačno mogli pustiti da uživaju na slobodi, a kako je to izgledalo, uvjerite se sami. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više