Proljeće je stiglo, a napušteni psi diljem Hrvatske čame u skloništima

Foto: Facebook

STIŽE nam sve ljepše vrijeme, a psi diljem Hrvatske čame u skloništima i azilima čekajući da ih netko primijeti i pruži im ljubav i dom. Ako tražite kućnog ljubimca, dajte šansu nekima od ovih mališana. Učinit ćete dobro djelo, a možda pronađete i prijatelja za cijeli život.

Biba

Biba iz Dumovca pažljivo bira s kim će provoditi vrijeme. Križanka je jack russell terijera stara sedam godina. Život joj se zakomplicirao kad se njezin čovjek zbog svojih problema sa zakonom o njoj više nije mogao brinuti. Biba treba aktivno ljudsko društvo.

Biba pažljivo bira s kime će provoditi vrijeme! Križanka je jack russel terijera stara sedam godina. Život joj se...

Objavljuje Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - DumovecPetak, 3. svibnja 2024.

Ako je želite upoznati, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Lana

Lana je cura u tipu pekinezera pinča. Stigla je sa svojom braćom i sestrama u sklonište u Sisku. Jako je nježna, prijateljski nastrojena prema psima, macama i ljudima. Na povocu je dobra i brzo uči, a vani je malo bune promet i glasni zvukovi. 

Lana 🐾 traži dom 🏡 Dob: 20.04.2023. Težina: 4 kg Visina: 22 cm Dužina: 40 cm U skloništu od...

Objavljuje Sklonište za životinje SisakPonedjeljak, 29. travnja 2024.

Za više informacija o Lani, javite se skloništu putem Facebooka ili e-adrese: skloniste.sisak@gmail.com.

Franko

Štićenik Udruge pobjede iz Osijeka Franko također traži dom. Pogledajte samo ove okice. Ako su vas već osvojile, javite se na e-adresu pobjede@gmail.com.

premda sam ga ja zamolila da uradi neku WeCanDoIt facu on složio ozbiljnu, kaže da politička situacija i crni oblaci nad...

Objavljuje Udruga PobjedeSrijeda, 1. svibnja 2024.

Sonja

Sonja je jedan super psić ispod 10 kila. Iz novogradiškog skloništa, čija je štićenica, čude se kako nikomu još nije zapela za oko jer je ona pas za krilo, povodac i šetnje te dobro društvo drugim psima. "Ta će se svugdje i sa svima uklopiti, garancija potvrđena", kažu.

Sonja je jedan ultra super pasić ispod 10 kila i jos k tome na kratkim nogicama. Njeno niskopodno društvo se udomilo i...

Objavljuje Novogradiške njuškeSubota, 20. travnja 2024.

Ako se netko već zaljubio u Sonju, može se javiti na novogradiske.njuske@gmail.com.

Togo

Togo je već dugo u skloništu u Čakovecu. Zašto? Jer ne voli male pse ni mačke. Prema ljudima je divan, obožava šetnje. Možda netko za njega negdje?

Togo je već dugo u skloništu. Zašto? Jer ne voli male pse niti mačke. Prema ljudima je divan, obožava šetnje. Možda netko za njega negdje? Podijelite ga barem. Kontakt: 091 8988 004, Čakovec

Objavljuje Azil Prijatelji ČakovecUtorak, 23. travnja 2024.

Kontakt broj je: 091 8988 004.

 

Pročitajte više