Izgubila je cijelo leglo štenaca, a onda usvojila mačiće koji su ostali bez majke

Foto: Facebook

EKIPA iz utočišta za pse Sunshine Dog Rescuea pronašla je ženku kako luta u blizini benzinske postaje uz američko-meksičku granicu. Jedva se snalazila i hranila se na odlagalištu otpada. Povrh svega, nedavno je tragično izgubila cijelo leglo štenaca. Veterinari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali nisu uspjeli spasiti psiće jer su rođeni prerano.

Ženku su nazvali Georgia i svi u skloništu pokušavali su joj pomoći jer se teško nosila s gubitkom štenaca. 

"Bilo je tako tužna, tražila je te bebe. Poderala je madrac na kojem je spavala pokušavajući pronaći svoje bebe", kazala je Anita Osa, osnivačica skloništa za ABC15.

Anita je na Facebooku pokušala pronaći psiće koji bi trebali sisati. Međutim, potraga je odvela do četiri mačića koji su ostali bez majke. Anita je u početku oklijevala jer nije bila sigurna da može spojiti dvije različite vrste.

"Nisam bila sigurna što napraviti. Ali i prije sam vidjela kako druge vrste doje neku drugu vrstu, pa sam pomislila da je i to bolje rješenje od onog stanja u kojem su se svi nalazili", kazala je Anita.

Nažalost, jedan od četiri mačića umro je prve noći. Srećom, preostalo troje se savršeno počelo slagati s Georgijom, koja ih je odmah prihvatila. Ubrzo su se svi oporavili, i mačići i pas.

"Nježno sam ih upoznala s njom. Prvo sam izvadila jednog i pustila je da ga nanjuši, a ona ga je prihvatila, pa sam izvela i ostale. Nevjerojatno je bilo vidjeti kako se odmah smirila. Mislim da mačići nisu ni svjesni da je Georgia pas", zaključila je Anita. 

Pročitajte više