Je li ovo mačka s najsmiješnijim obilježjima na tijelu?

Foto: Facebook

OVA neobična mačka u početku nije imala toliko samopouzdanja.

No, danas je pravi mali pozer, čiji je profil na popularnoj društvenoj mreži Facebook, pun slika ovog neodoljivog mačka.
 
Njegovo ime je Witek, a do svoje vlasnice došao je sasvim slučajno, dok je ona u jednom azilu tražila novo društvo za svoje dvije mačke.
 
 
Kako je sama priznala, u Witeka se zaljubila na prvi pogled, no takav entuzijazam nisu dijelile preostale dvije njezine mezimice.
 
Tako je nesretni Witek, zbog vrlo neobičnih i smiješnih crnih oznaka na bijelom tijelu, prvih nekoliko dana morao provesti zaključan u dnevnoj sobi, jer su ga se ostale mačke bojale. No, sve što je on htio, jest igrati se sa starijim mačkama, a dani u izolaciji činili su ga jako tužnim.
 
 
No, nakon nekog određenog vremena, Witek je dobio nešto više samopouzdanja te odlučio pokazati ostalim četveronožnim ukućanima da se nemaju čega bojati. Nakon nekoliko dana, postaje je najbolji prijatelj s njima.
 
Vlasnica ga opisuje kao vrlo razigranog i živahnog mačka, koja najviše voli jesti, a često besramno žica hranu. Nakon svakog obroka, trči vlasnici na malo maženja, jer to mu je druga omiljena stvar na svijetu.
 
 
Moramo priznati, i nas je Witek osvojio na prvu.
 
 
 

Pročitajte više