Kad ga je napušteno mače pogledalo u oči, nije mogao odoljeti i pomoći mu

Screenshot

OBIČNO svojoj ženi šalje poruke kada pita što treba kupiti ili što želi jesti, no ovaj put je situacija bila malo drukčija. Poslao joj je sliku mačkice koju je pronašao ispod jednog automobila i pitao smije li ga donijeti kući. Njen odgovor je naravno bio DA!

Bračni par je mačkicu odnio veterinaru kako bi se uvjerili da je sve u redu s njom. Tada su saznali da je riječ o maloj ženkici, a veterinar joj je odmah dao lijekove za zaštitu od parazita.

Nazvali su je Axel, a danas živi s njima u svom novom domu. Bila je stara oko mjesec dana kad ju je muškarac pronašao na ulici. Njena mama je vjerojatno ulična mačka, a ne zna se kako je mala Axel ostala sama.

Sada više nije sama, u novom domu živi s dvogodišnjim psom i mačkom koja je stara čak 19 godina. Njen vlasnik kaže da jednostavno nije mogao reći ne kad ga je pogledala svojim okicama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više