Kada je saznala zašto njezin pas ne želi spavati na krevetu slomilo joj se srce

Foto: Caitlin Wynne

HARRY i George bili najbolji prijatelji  na svijetu. Harry je u obitelj došao nešto kasnije, a tada je George već bio napunio sedam ljudskih godina. Još punih osam godina njih su dvojica sve činili zajedno. Igrali se, mazili, odmarali nakon fine klope, šetali i spavali. Iako su oduvijek imali dva krevetića. Harry i George odbijali su spavati odvojeno. No godine su učinile svoje.

George je stario i bivao sve slabiji, a u petnaestoj godini jako se razbolio te je uginuo. Dok je još bolovao, njegov najbolji prijatelj Harry uvijek bi mu prepustio veći dio kreveta te bi ga budnim okom pazio. Kada je George uginuo, Harry je upao u duboku depresiju. Njegova vlasnica kaže da se ni nakon godinu dana nije posve oporavio.

Dokaz za to je i činjenica da Harry nikada ne spava u krevetu, nego pored njega. Vlasnici prvo nije bilo jasno zašto to čini, a kada je pogledala fotografije stare godinu dana, uvidjela je da je Harry uvijek ostavljao više prostora za Georgea. To joj je slomilo srce. Nadamo se da će Harry uskoro biti bolje. Možda je novi član obitelji pravi lijek za njegovu tugu?

Pročitajte više