Vlasnicu dirnulo što njezin pas radi dok ona nije doma: Više ga neću ostaviti samog

Screenshot: TikTok

JEDNA vlasnica psa postavila je kameru kako bi snimila kako njezin pas reagira kada izađe iz kuće, a snimka je rastužila internet.

Tiktokerica @sundaetheblacklab je vlasnica crnog labradora retrivera po imenu Sundae. Sundae je hit na TikToku s više od 600 tisuća sljedbenika i gomilom videa koji pokazuju njezinu sretnu, šašavu stranu. No njezina vlasnica nedavno je podijelila video koji prikazuje što Sundae radi kad ona izađe iz kuće.

Video počinje snimkom Sundae kako leži na krevetu svog vlasnika. Pas izgleda opušteno i sklupčan je na pokrivaču.

"Imam kamere da vidim što Sundae radi kad odem", stoji u natpisu u videu. 

Sundae nekoliko trenutaka mirno leži na krevetu, a zatim ustane i uđe u dnevnu sobu.

"Mislila sam da će jednostavno ostati na mom krevetu", stoji u drugom natpisu u videu.

@sundaetheblacklab

I’m never leaving her alone again 🥺

♬ Home - Edith Whiskers

Sundae polako hoda do ulaznih vrata kuće, gledajući oko sebe cijelo vrijeme. Kad dođe do ulaznih vrata, legne na pod. Natpis u videu glasi: "Ali umjesto toga, ona leži kraj vrata dok ja ne dođem kući." 

Sundae najprije leži na leđima, a zatim se pomakne i sjedne okrenuta prema vratima. Zatim se okreće i sklupča se kao da drijema, a nakon toga, u drugom kadru, Sundae s nadom gleda prema vratima, kao da je čula zvuk. Zatim ustaje i okreće se prema vratima i počne u iškekivanju mahati repom. Video završava kad Sundae uzbuđeno maše repom dok je njezina vlasnica pozdravlja. 

Gledatelje je dirnula reakcija vjernog psa koji čeka povratak svoje vlasnice. 

“Gospođo, zahtijevamo da više nikada ne ostavljate Sundae samu”, “Oh, kad odeš, moraš joj reći kad ćeš se vratiti da zna”, “OMG, nikad više ne bih otišao”, samo su neki od komentara korisnika na video.

U komentaru na video, Sundaeina vlasnica je pojasnila da ona radi od kuće pa ona i Sundae provode dosta kvalitetnog vremena zajedno. 

“Stalno smo zajedno. Ovaj put me nije bilo oko 45 minuta”, uvjeravala je svoje pratitelje.

Iako 45 minuta možda nije dugo, Sundae očito toliko voli svoju vlasnicu da joj se svaki njezin odlazak čini kao vječnost.

Pročitajte više