Kim Kardashian htjela voditi Choupette na Met Galu. Mačka zarežala i ogrebla je

Screenshot: TikTok

PRIJE ovogodišnje Met Gale, koja je održana 1. svibnja, govorilo se da bi Choupette, mačka pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda, mogla prošetati crvenim tepihom. O tome se razmišljalo jer je tema događaja bila posvećena upravo njemu.

Choupette nije obožavateljica Kim Kardashian

Choupette se, na žalost mnogih, nije pojavila na crvenom tepihu, ali je otkriveno tko je trebao biti njezina pratnja. Naime, Kim Kardashian je trebala prošetati s mačkom na događaju, no urnebesna scena iz reality showa The Kardashians pokazuje zašto se to nije dogodilo.

Kim i mačka nikako se nisu slagale. Reality zvijezda pokušavala se sprijateljiti s Choupette, no mačka joj je jasno dala do znanja da se ne želi družiti s njom. Kardashianka je sjedila pored mačke na kauču i pokušavala je dotaknuti. 

@kardashvideoo Kim meets Karl Lagerfeld's cat who was going to be her guest at the Met gala 2023 #kimkardashian #choupette #karllagerfeld #metgala #kardashians #kardashianshulu ♬ son original - KardashVideo

Kad ju je Kim podignula, Karlova miljenica je zarežala i pokušala ogrepsti Kim. "Htjela sam je upoznati, provesti malo vremena s njom, vidjeti ako postoji povezanost", rekla je Kim. Naposljetku se nisu sprijateljile i Kim je sama otišla na Met Galu.

Pročitajte više