KRVAVA OSVETA Brutalno se osvetio pit bullu koji mu je ubio ljubimca!

 Foto: Riverside County Animal Services

NAKON što mu je u subotu ujutro susjedov pit bull napao ljubimca koji je nedugo nakon napada uginuo, Rudy Jesus Barajas, vlasnik psa mješanca iz Riversidea odlučio je pravdu uzeti u svoje ruke.

Kako navodi latimes.com uzeo je nož i pit bullu prerezao grkljan. Iako se pas uspio vratiti u svoj dom, pit bull je na putu prema veterinaru ipak uginuo !

Zbog okrutnog čina Barajas je uhićen, no nakon plaćanja jamčevine od 10 tisuća dolara pušten na slobodu, gdje će čekati suđenje za okrutnost nad životinjama.

Medijima je izjavio kako je njegov pas u trenutku kad ga je pit bull napao bio u svom dvorištu.

Susjedi su mu pomogli da iz njegovih čeljusti oslobodi svog psa, nakon čega je pit bulla odvukao u svoju kuću gdje mu je nožem prerezao grkljan.

Komentirajući incident 22-godišnja vlasnica pit bulla izjavila je kako njezin pas nije agresivan, već nježan obiteljski pas koji voli djecu, napomenuvši kako je vlasnik pudlice njezinog psa s ulice odvukao u svoje dvorište.

Ukratko, kao i uvijek u sličnim situacijama nitko se ne osjeća odgovornim za počinjenu štetu.

Hoće li i kako napadač na pit bulla biti kažnjen teško je predvidjeti jer prema kalifornijskim zakonima za to što je napravio ima opravdanje, ako je to učinio braneći svoju imovinu.

S druge pak strane, ako ga je ubio iz osvete, za što ga se i tereti  "jer nakon što su psi rastavljeni nije bilo potrebe da pit bulla uvodi u svoju kuću", moglo bi mu se suditi zbog okrutnosti nad životinjama.

Tko god bio kriv, ostaje činjenica da su zbog ljudi dva psa izgubila živote!

Pročitajte više