Testirali koliko je psić zaštitnički nastrojen, reakcija je hit: "Ima prioritete"

Screenshot: TikTok

JACK RUSSELL terijer iz Rumunjske pod imenom Oscar ima profil na TikToku na kojem njegovi vlasnici objavljuju videozapise smiješnih i slatkih trenutaka svoga psića. Oscara na ovoj platformi prate 24 tisuće ljudi, a jedan je videozapis posebno ukrao pažnju korisnicima.

Na snimci se vidi kako su vlasnici testirali koliko je pas zaštitnički nastrojen i na koje zvukove će reagirati. Dok je Oscar spavao na krevetu, puštali su mu zvukove lomljenja stakla, zatim su kucali i zvonili na vratima pa su nakon toga i otvorili vrata.

@oscar.thejackrussel Did Oscar improve? Not at all…😅 #fy #jackrussell #viral #foryou #dog #petsoftiktok #foryoupage ♬ Guard Dog Test minidoodlebentley - minidoodlebentley

Oscar je nastavio mirno spavati dok su svi ovi zvukovi tutnjali u pozadini. Vlasnici su zatim pustili i vrlo glasan zvuk pucnja iz pištolja, no pas se nije ni pomaknuo. A onda je netko zašuškao vrećicom čipsa i on se iste sekunde trznuo i skočio.

Korisnici oduševljeni: "Ovo mi je popravilo dan"

"Je li se Oscar uspio dokazati? Nimalo", napisali su vlasnici uz emotikon koji plače od smijeha u opisu videa, koji je prikupio skoro pola milijuna lajkova i tisuće komentara oduševljenih korisnika TikToka.

Korisnicima je ova reakcija psa bila presmiješna, pa ga je većina opravdavala u komentarima. "Ima prioritete", "Ovo mi je popravilo dan", "Smijem se naglas", "To je život jednog psa: igraš se, šetaš, spavaš i jedino o čemu brineš je hrana", samo su neki od komentara.

Pročitajte više