Kujica Ava pronađena je pokraj Vukovara puna crvi i sa slomljenom čeljusti. Traži dom

Volonteri

KUJICA Ava pronađena je u očajnom stanju, na rubu smrti u napuštenom podrumu. Spasili su je volonteri Udruge Rocco i od tada se nalazi u stacionaru veterinarske ambulante Anubis klub, gdje se polako oporavlja.

Zaprimljena je puna rana i crvi te su tek kasnije otkrili da ima i slomljenu čeljust. Malena Ava se oporavlja i sada vidi na jedno oko, no čeka je još nekoliko operacija čeljusti kako bi mogla jesti bez muke i bola.

UZNEMIRUJUĆE SLIKE Zlostavljana kujica nađena u podrumu kod Vukovaru je spašena i traži dom

Ava je kujica pronađena puna crvi i rana u podrumu. Oporavlja se i treba vašu pomoć

Kujica se uči igrati i maziti, uči se kako je to biti pas koji nema potrebe živjeti u strahu. Iako se u stacionaru svi brinu za nju, Avin oporavak bio bi puno brži i lakši kad bi bila smještena u neku obitelj gdje bi se dodatno mogla socijalizirati.

Ona je malena njuška koja ne zahtijeva puno. Avina priča dirnula je puno ljudi, no nitko se nije javio za pomoć ili da joj pruži smještaj barem na mjesec dana dok se ne oporavi i ojača dovoljno za operaciju.

Ako želite pomoći Avi, javite se na Facebook stranicu Udruge Rocco, a financijski možete pomoći uplatom na broj računa IBAN HR7923900011100432506.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više