Kujica ima najbolju reakciju nakon što je vlasnica uhvati u špijuniranju

Screenshot: TikTok

MIA, 11-mjesečna mješanka maltezera i pudlice, stekla je internetsku slavu jer voli špijunirati svoje susjede. Njena vlasnica je za Newsweek rekla da je Mia jako znatiželjna i uvijek želi vidjeti sve što se događa. 

Čim čuje susjede, Mia trči do vrata ograde i prisluškuje njihove razgovore iako njena vlasnica ne voli da to radi. Vlasnica je na svom TikTok profilu @mia.mini.maltipoo podijelila video koji pokazuje kako se Mia ponaša kada je uhvaćena na djelu. Simpatična kujica se počne pretvarati da je izašla u dvorište samo da bi uživala u svom okolišu, gledala nebo i njuškala cvijeće. 

@mia.mini.maltipoo Must be very interesting 😄 #maltipoomia #maltipoo #talkingdog #smartdog #funnydogvideos #doglover #puppylife #spydog #toypoodlemix #fyp #foryou #foryoupage ♬ Funny lazy donkey (hilarious song)(937200)

"Ovo je tako slatko i smiješno", "Obožavam je", "Njuška cvijeće i špijunira u isto vrijeme", "Preslatka je", "Ponekad zaboravim koliko su psi zapravo pametni", samo su neki od komentara korisnika TikToka na video.

Pročitajte više