Kujica Jana ima svega 5 kilograma i zaljubit ćete se u nju na prvi pogled

Volonteri

KADA vam netko kaže da želi malog psa, možda misli na nekoga u tipu slatke Jane koja ima svega 5 kilograma i doslovno je mikro-mini pas. Jana je pronađena na cesti. Zamislite samo kakve je noćne more prolazila dok se morala skrivati od raznih "divova" i predatora.

Jana je jedno čudo od psa koja je uspjela preživjeti ono najgore, biti malen i sam na svijetu. Spašena je i nalazi se kod privremene udomiteljice već tri tjedna, a njena teta čuvalica ima samo riječi hvale za nju. Jana je pas predivnog karaktera, poslušna, draga i mirna.

Naučena je na red u kući i lijepo šeće uz nogu. Malo ju muče mace kada ih vidi, potrčala bi za njima iz znatiželje, no to samo dokazuje koliko je vesela i zaigrana. 

Kad je došla, nije znala što je ljubav, a sada je naučila da se za dobro jutro daju puse. Jana nema niti godinu dana i mi vjerujemo da će se već danas netko zaljubiti u nju, a kada se to desi, budite spremni na odgovornost koju nosi kućni ljubimac, tj. dio obitelji.

Sve što vas zanima o ovoj maloj slatkici možete saznati na kontakt broj : SMSM ili WhatsAap 098316361 te e-mail: irinea_habek@hotmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više