Kujica nije htjela izaći iz rupe, vlasnica se šokirala kad je shvatila razlog

Screenshot: YouTube

BOBI je kujica koja je donedavno živjela najnormalnijim psećim životom, a onda je iznenada i ničim izazvana prešla živjeti u duboku rupu koju je sama iskopala. Njezinoj vlasnici ništa nije bilo jasno pa se obratila stručnjacima za pomoć. Bobi bi dio vremena provodila u rupi, a izlazila bi po hranu i vodu. U tim bi se trenucima ponašala pomalo čudno i davala bi znakove vlasnici koji su upućivali na to da treba pomoć.

No kada bi se vlasnica približila rupi i pokušala je izvući, Bobi bi jasno dala do znanja da ne želi izaći. Stručnjaci su utvrdili da Bobi nije sama u toj rupi. Pomoću posebnih kamera pronašli su još jednog malenog stanovnika u toj spilji. Vlasnica nije imala pojma da je njezina kujica skotna, a kada je to doznala, rasplakala se. Iako Bobi nije htjela da napuste svoje utočište, morali su naći rješenje za to jer je uskoro kretala sezona kiša te bi ona i njezina beba bile u opasnosti.

Zašto se uopće skrivala? Zato što je Bobi već jednom izgubila štence i bojala se da će i ovoga puta biti tako pa je svoju bebu odvela na sigurno. Stručnjaci su vlasnici pomogli da izgradi sigurno utočište za svoju kujicu i njezino štene u blizini kuće te su ih tamo i preselili. Bobi je sad mirna i sigurna da njezinoj bebi ništa neće biti. 

 

Pročitajte više