Lik u karanteni poslao psa u dućan po grickalice. Pas mu ih donio i oduševio svijet

Foto: Facebook/Antonio Munoz

MNOŠTVO ljudi iz cijeloga svijeta zatvoreno je u svojim domovima. I dok jedni odlaze u dućane jednom tjedno te kupovinu obavljaju i za susjede koji su stari i nemoćni, drugima na pamet padaju pomalo čudne stvari. Svijet je najprije nasmijao čovjek koji je prošetao psa pomoću drona na Cipru, a onda je uslijedio još jedan luckasti scenarij u Meksiku.

Antonio Munoz odlučio je psa poslati u dućan po vrećicu Cheetosa. Ispod ogrlice mu je stavio dvadeset dolara i poruku u kojoj je stajalo: "Pozdrav. Molim vas da mom psu prodate vrećicu narančastih Cheetosa. Ne crvenih, ti su mi preljuti. Ispod ogrlice pronaći ćete 20 dolara. UPOZORENJE: Ako ne budete dobri prema njemu, ugrist će vas. Vaš susjed."

Maleni je doma došao s vrećicom u zubima. Njegov ga je vlasnik fotkao te stavio na Facebook. Ne zna se je li pas ikada prije radio ovako nešto, je li naučen ili je jednostavno previše puta išao u dućan sa svojim vlasnikom. No jedno je sigurno - ovaj pas je prava legenda i s tim se slaže cijeli svijet. 

Pročitajte više