Maca prije 7 godina udomljena iz skloništa. Sad je opet tamo završila

Foto: Facebook

MAČKA po imenu Thelma je sedam godina živjela sa ženom kojoj je nedavno dijagnosticirana demencija te je na kraju završila u skloništu nakon što se žena morala preseliti u novi dom. 

"Thelma je bila mačka koja je znala umirila ljude, čak i kad je bila manja, i odmah se povezala s jednom ženom koja ju je usvojila. Vlasnica je patila od depresije i Thelma joj je puno pomogla. Bile su zajedno sve ove godine, ali nažalost, ženi je nedavno dijagnosticirana demencija i morala je otići u starački dom i nije mogla povesti Thelmu sa sobom", rekao je volonter Rich Adamonis iz skloništa u New Jerseyju.

Miss Thelma finds herself back with us through no fault of her own. She was ours several years ago and was adopted. She'...

Objavljuje West Milford Animal Shelter SocietyPetak, 5. travnja 2024.

Prije par dana se vratila u sklonište

Thelma je prvi put dovedena u sklonište 2017. godine gdje je ubrzo postala omiljena među volonterima zbog svoje mirne naravi. Nakon mjeseci čekanja, udomila ju je žena na sedam godina. Vratila se u sklonište u petak, 5. travnja.

"Tužna je situacija kada se životinja vrati u sklonište, ali dobro je znati da je Thelma pomogla svojoj prethodnoj vlasnici. Znamo da je Thelma imala brižan dom i dat ćemo sve od sebe da joj pronađemo drugi", dodao je Rich.

"Gospođica Thelma ponovno je, ni kriva ni dužna, završila u skloništu. Thelma je malo nervozna i pokušava shvatiti stvari. Dajemo sve od sebe da joj pronađemo prekrasan dom", stoji u objavi skloništa na Facebooku.

Pročitajte više