Mačak koji ne voli nikoga oduševio obitelj svojom reakcijom na udomljenog kunića

Screenshot: YouTube

MISSY i Smudge najbolji su prijatelji. No da ste njihovoj obitelji rekli da će tako biti kada su tek bili odlučili udomiti kunića, ne bi vam vjerovali. Smudge je mačak koji se cijelog svog mačjeg života pravi nedodirljiv. On glumi da ne voli nikoga, često napada svoje ukućane i pravi se da je hladan, a zapravo je velika maza.

Smudge je pronađen sam nakon što ga je napustila mama, a utjehu je pronašao u dekici koju je redovno sisao i gnječio šapicama. Iako je dobro znao da su ga njegovi vlasnici spasili te da ga obožavaju, on jednostavno voli glumiti da je nedodirljiv.

No kada je Missy došla u njihov život, pokazao je svoju nježnu stranu. Iako je sklon gruboj igri, nju nikada nije ozlijedio ni napao. Čak i kada se zaleti, zaustavi se prije nego što dođe do nje te je počne lizati i maziti.

Njih su dvoje trenutno razdvojeni jer je Missy otišla u drugi grad na studij sa svojom mladom vlasnicom. No kada se druže za vrijeme praznika i vikenda, samo nastave gdje su stali. Njihova predivna priča još je jedan dokaz da životinje doista ne poznaju razlike te da se vole bez obzira na to što su drugačije te, za ljude, često apsolutno nespojive. 
 

Pročitajte više