Mačak poludi ako im nije u krilu, no oni su smislili odlično rješenje za to

Foto: Facebook

VEĆINA mačaka treba svoj prostor u koji ljudi često nisu dobrodošli. Većina mačaka zahtijeva maženje i interakciju samo onda kada one to žele. No uvijek postoje izuzeci. Postoje mačke koje su jako vezane za svoje vlasnike i koje ne mogu biti ni trenutka bez njih. Upravo takav je mačak Ziggy kojeg su Rebecca May i njezin muž Alex udomili prije tri godine. Na početku je bio suzdržan i plašljiv, trebalo mu je baš puno vremena da se opusti, no kada se to dogodilo, stvari su postale potpuno suprotne.

Neprestano je zahtijevao da bude u krilu ili naručju vlasnika, a kada bi ga na trenutak ispustili zbog posla koji oboje rade od doma, počeo bi mijaukati poput mačića. Iako ga oni obožavaju maziti i zabavljati, nekada to jednostavno nije moguće te su morali smisliti rješenje.

Alex je iz šale napravio umjetno krilo, odnosno noge od ručnika koje je nagurao u hlače, a dodao je i tenisice. Nitko od njih dvoje nije mislio da će to upaliti, no to se ipak dogodilo. Iako Ziggy i dalje provede više vremena na svojim vlasnicima, kojima to nimalo ne smeta, u određenim situacijama ugnijezdi se u umjetno krilo i uživa. 
 

 

Pročitajte više