Mačak se pretvarao da ne voli bebu svojih vlasnika, a onda su ugledali ovo

Foto: Shannon Richardson

SUNNY je mačak koji je gotovo pola svog života proveo u azilu. Nakon dvije godine života na ulici odvezen je u azil te je tamo proveo šest godina. U osmoj godini udomili su ga Shannon Richardson i njezin muž, a nakon pet godina zajedničkog života u njihov je dom došla malena beba Hazel. Sunny je bio vrlo zbunjen njezinim dolaskom te apsolutno nezainteresiran.

"Kada smo tek došle iz bolnice, Sunny je prišao nosiljci, ponjušio Hazel te nezainteresirano produžio do zdjelice s hranom", rekla je Shannon za The Dodo te je dodala da se tako nastavio ponašati. Njegovi vlasnici mislili su da on nimalo ne voli svoju malenu sestru, a onda su ga jedne večeri uhvatili na djelu. Primijetili su da ga nema u krevetu pa su zabrinuti pretražili cijelu kuću.

Posljednja soba u koju su ušli bila je soba njihove djevojčice, a Sunny je bio baš tamo. Ušao je u njezin krevetić i smjestio se blizu nje te preo. Bilo im je sve jasno. Sunny je cijelo vrijeme glumio nezainteresiranost, a zapravo je jako zavolio svoju sestricu.

Shannon je napomenula kako Sunny ne podnosi skakanje i visoke prepreke predstavljaju mu pravo mučenje s obzirom na to da je već mačak u godinama. No zbog svoje sestrice odlučio je preskočiti svaku prepreku i uljepšati joj san. Moramo priznati da je Sunny najslađi glumac na svijetu. Otkako su ga uhvatili, on više ne skriva ljubav prema malenoj Hazel te je nikada ne napušta. 

 

Pročitajte više