Mačak se uvalio u bebinu sjedalicu, njezin izraz lica najsmješniji je na svijetu

Foto: Rachel Franzen

FLYNN nikada nije bio mačak koji će uskočiti u nečije krilo, maziti se i glasno presti. Takvi trenuci kod njega jednostavno nisu postojali. No sve se promijenilo kada je njegova vlasnica ostala u drugom stanju. Njezina je trudnoća promijenila sve. Mačak Flynn postao je nevjerojatno zaštitnički nastrojen prema njoj. Postao je mačak koji se obožava maziti i izležavati sa svojom vlasnicom.

Kao i mnogi drugi ljubimci, Flynn nije mogao dočekati dolazak tog novog bića na svijet. Kada je beba konačno došla kući, on je bio nevjerojatno nježan prema njoj. No jednu stvar ipak nije mogao shvatiti. Nije mu bilo jasno zašto njegovi vlasnici bebu neprestano stavljaju u sjedalicu koja je očito namijenjena njemu.

Svako jutro preduhitrio bi ih te se zavalio u sjedalicu i nije se htio pomaknuti s nje. Na kraju su njegovi vlasnici ipak pronašli rješenje koje će zadovoljiti sve ukućane. Ili bi barem trebali zadovoljiti svačije potrebe? Iako se Flynn i beba odlično slažu, bebin izraz lica govori da bi bilo slađe imati sjedalicu samo za sebe. Zar ne?

Pročitajte više