Madox ima 14 godina i život ga nije mazio. Već 8 godina nitko nije za njega ni pitao

Foto: Facebook

PROŠLO je osam godina otkako je Madox završio u skloništu zagrebačke udruge Noina arka. Kada je u siječnju 2016. stigao u sklonište imao je uraslu ogrlicu, no nedavno se oprostio od toga i dalje čeka svoj dom. 

"Naša najveselija i najdobrodušnija njuškice, a osam dugih godina on čeka. Nećemo odustati od nadanja, neće ni on. Kako da vas ne uhvati tuga kada shvatite da jedna tako posebna i draga njuškica kao što je Madox već osam godina čeka svoj dom. On je uvijek raspoložen za šetnjicu, igru i maženje. Njegovo povjerenje nije teško steći, on se uvijek veseli svim volonterima i posjetiocima, zamislite onda kakva bi to bila ljubav prema samo njegovim ljudima", stoji u objavi udruge na Facebooku. 

MOŽETE LI VJEROVATI??? NAŠA NAJVESELIJA I NAJDOBRODUŠNIJA NJUŠKICA, A OSAM DUGIH GODINA ON ČEKA...💔💔💔 NEĆEMO ODUSTATI...

Objavljuje Noina ArkaPetak, 5. travnja 2024.

Madox ima 14 godina i obožava poslastice

Život Madoxa nije baš mazio. "Kada je stigao k nama u siječnju 2016. imao je uraslu ogrlicu i odavno se oporavio od toga, no i dalje čeka dom. Ne dozvoljava on da mi vidimo njegovu tugu, on uvijek veselo maše repom i razveseljava nas svojim forama od kojih mu je najuspješnija kako se dočepati skrivenih poslastica", napisali su. 

Čipiran je, cijepljen i kastriran. U tipu je labradora, srednjeg rasta. Ima 22 kilograma, a star je 14 godina. Možete ga udomiti pozivom na broj 091/421-4696 ili 091/262 2619. 

Pročitajte više