Malamut se jako naljutio na vlasnicu, a razlog tomu presmiješan je

Screenshot: YouTube

PSI, baš kao i ljudi, imaju omiljene i manje omiljene stvari, radnje i ljude. Iako ovaj malamut obožava svoju vlasnicu, ona ga je uspjela gadno naljutiti. On spada u onu skupinu pasa koji mrze kupanje. To su vam oni psi koji jedva dočekaju skočiti u bazen, rijeku, jezero ili more, ali ne podnose kade i šampone za pse.

Malamut iz videa naljutio se baš zbog toga. Nakon što se prljav zaletio u bazen, njegova ga je vlasnica morala okupati jer je baš zaudarao. Nije joj zadavao probleme oko toga, no kada je kupanje završilo, digao je njuškicu.

Sigurni smo da je on dobro znao što mu vlasnica govori, njemu je jasno zašto mu je to kupanje toliko trebalo, no svejedno ne želi popustiti. Mislili smo da  će do kraja videa prihvatiti ispriku, no to se nije dogodilo. Ovaj se čupavac gadno naljutio i bit će potrebno puno isprika i fine hrane da zaboravi na to!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više