Malo je falilo da ga uspavaju jer je "prestar", a pogledajte ga sada

Screenshot: YouTube

HOLDEN je pas koji je u starosti doživio ono najgore. Njegov ga je vlasnik napustio besramno rekavši kako je prestar i kako mu više ne treba. Komunalni redari pronašli su ga na ulici i odveli ga u sklonište koje vrši eutanaziju. Holden je trebao umrijeti jer je neželjen, star i bolestan. No dobri su ga ljudi spasili i odlučili su dati sve od sebe kako bi ga izliječili.

Iako umoran, preplašen i bolestan, mrdao je repom i tako pokazao da želi živjeti. Holden je imao ogroman tumor kraj slezene, koji su skupa s njom operirali i odstranili iz tijela. Nakon toga prebačen je u privremeni dom u kojem je upoznao puno drugih njuškica s kojima se izvrsno slagao.

Privremeni vlasnici začudili su se njegovoj inteligenciji i brzom učenju, ali i činjenici da neke stvari prvi put proživljava iako je dugo imao vlasnika. Jedna od tih stvari bila je penjanje stepenicama, koje je Holden odlično savladao.

Kada se oporavio i kada je naučio sve potrebno, bio je spreman za novi dom. Vrata svog doma otvorila mu je gospođa koja već ima jednog psa, a njih dvojica su odmah postali dobri prijatelji. U nastavku pogledajte kako se Holden iz tužnog i preplašenog psa pretvorio u najsretnijeg psa na svijetu. 

Pročitajte više