Mars, Afra i Grofica su preslatki, ali i dalje nisu našli svoj zauvijek dom

Foto: Facebook/Novogradiške njuške/Sklonište za životinje Sisak/Azil Osijek

Mars, Afra i Grofica samo su neke od preslatkih njuškica iz hrvatskih azila koje traže svoj dom. U nastavku smo za vas izdvojili još neke ljubimce kojima je najveći san pronaći brižnog vlasnika i dom pun ljubavi. Možete li im pomoći?

Bounty, Oreo, Snickers i Mars

Ovi slatkiši stari su samo 3 mjeseca i teški oko 4 kilograma, a nalaze se u Skloništu za životinje Sisak. Ako ih želite bolje upoznati, možete se javiti skloništu putem inboxa na Facebooku ili telefonom na broj 044 527 717. 

Afra i Gava

Afra i Gava su predivne štićenice udruge Novogradiške njuške. Stare su oko 4 mjeseca i teške 8 kilograma te potpuno veterinarski obrađene. One su prije tri mjeseca bačene u blizini groblja, skupa sa svojim bratom. Njihov brat je u međuvremenu udomljen i uživa u Zagrebu, a bilo bi lijepo i da njih dvije snađe slična sudbina. 

Dva bisera crna, dvije seke koje čekaju da nekome promijene život na bolje! Dijelite objave 🙏🙏🙏

Posted by Novogradiške njuške on Monday, August 21, 2023

Grofica

Grofica je preslatka kujica i štićenica Azila Osijek. Još nije napunila ni dva mjeseca i pretpostavlja se da će biti većeg rasta. Grofica se trenutno nalazi na privremenom smještaju jer nije još dobila sva cjepiva, ali bilo bi lijepo da nađe zauvijek dom prije nego što završi u azilu. Ako želite dobiti više informacija o Grofici, možete se javiti u inbox azila na Facebooku. 

da je imalo još slađa (za šta tvrdim da je nemoguće, i to odgovorno! 🙂) nebo bi palo na zemlju, zemlja bi mora usrkala...

Posted by Azil Osijek-volonteri on Wednesday, August 23, 2023

Lupko i Daisy

Ovaj divni bračni par, star tri godine, traži novi dom u koji dolaze isključivo zajedno. Oboje su kastrirani, naučeni na kućni red i život izvan kaveza. Nalaze se u Zagrebu, u Udruzi Mrkvica, a ako ste zainteresirani za njih, možete se javiti u inbox udruge na Facebooku.

[LUPKO&DAISY TRAŽE DOM] Lupko i Daisy su kastrirani par, stari 3 godine, koji traže novi dom u koji se udomljuju...

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Saturday, August 19, 2023

Feta

Feta je najmanja maca iz svog legla, a stara je skoro 3 mjeseca. Iako je sitna, jako je druželjubiva i nikoga se ne boji. Odlično se slaže i s ljudima i s ostalim životinjama, a bilo bi lijepo da dođe u dom u kojem će imati mačje društvo jer je jako društvena. U udruzi Prava šapa tretirana je protiv parazita i zaraznih bolesti.

Preko udruge ima osigurano besplatno cjepivo za bjesnoću i čipiranje te popust za kastraciju koja je obavezna. Udomljuje se u Zagreb ili bližu okolicu i isključivo u stan ili kuću gdje neće moći izlaziti bez nadzora. Ako je želite udomiti, možete se javiti u inbox udruge na Facebooku ili na e-adresu prava.sapa@gmail.com

[TRAŽE DOM 🧀] Najmanja u leglu, mini mini maca, Fetica 🥰 Kad su spašeni s ulice bila je toliko sitna, doslovno kao...

Posted by Prava šapa on Wednesday, August 23, 2023

 

Pročitajte više