Minijaturni konj svakodnevno grli svoje spasitelje kako bi im zahvalio

Screenshot: YouTube

MALENO ždrijebe koje je odbacila majka spas je našlo u domu jedne obitelji. Istoga trenutka malena Luna postala je dio njihove obitelji. Najbolje se slagala sa psima s kojima je dijelila dom, a s vremenom se počela i ponašati poput njih. Ona nije bila svjesna da će jednoga dana izrasti u prekrasnu mini kobilu te da će se preseliti u štalu, koju će dijeliti s drugim minijaturnim konjima.

Dok je još živjela u kući, njezini su je ukućani hranili pomoću bočice i učili je stvarima koje su nekada učili svoje pse. Sa psom Cooperom postala je prava prijateljica. Kada je dovoljno ojačala te počela izlaziti na dvorište, ona i Cooper satima bi se igrali i trčali. Tada nije imala pojma da je konj. To je nešto što su je morali učiti polako i s puno razumijevanja.

No prije nego što je došla do tog saznanja, Luna je spavala na psećem krevetu, izležavala se sa svojim vlasnicima te se čak vozila s njima u autu. No došlo je vrijeme za upoznavanje s pravim životom te drugim minijaturnim konjima. Luna je vrlo brzo prihvatila svoje nove prijatelje, no na svoje vlasnike i Coopera nikada nije zaboravila. S Cooperom se i dalje igra i druži, a svoje spasitelje grli gotovo svakoga dana, dajući im tako do znanja da je zahvalna za sve što su učinili. 

Pročitajte više