Morali su staviti psa na dijetu, pogledajte kako je on reagirao na to

Screenshot: YouTube

BRINUTI se o životinjama znači brinuti se o biću koje se nije sposobno brinuti o sebi. Osim redovnih šetnji, odgoja, učenja na WC te učenja pravila lijepog ponašanja, postoje i brojne druge stvari na koje ljudi ponekad ne računaju. U to spada i pravilna prehrana. Često se ljudima koji imaju pse buldoge dogodi da im ljubimci postanu pretili.

To nikako nije dobro za njihovo zdravlje jer im otežava kretanje i onemogućuje normalan život. U tim slučajevima potrebno je ljubimce staviti na dijetu. Vlasnicima to često bude teško činiti jer svi dobro znamo da je jedan molećiv pogled potreban da čovjek potpuno popusti pred psom, osobito ako je taj pas vaš.

No kako to pada psima? Rekli bismo - još teže. Francuski buldog iz videa pravi je primjer za to. On dobro zna da ima koju kilicu viška te da je dijeta za njegovo dobro, no glasno protestira nakon večere koja mu, očito, nije bila dovoljna.

On zahtijeva još, no vlasnica je uporna i govori mu da će ostatak dobiti navečer. Njegova reakcija je urnebesna, maleni proizvodi vrlo čudne zvukove i nada se da će to natjerati vlasnicu da promijeni mišljenje. No ona ipak nije posustala. Pogledajte i poslušajte njegovu reakciju i uljepšajte si dan. 

Pročitajte više