Kujicu Đinu život nije mazio. Ima 11 godina, šest kila i dalje je vesela. Traži dom

Foto: Facebook

IZ UDRUGE Noina arka na Facebooku su napisali kako je kujica Đina napuštena od strane svog vlasnika u lošem stanju. Završila je u skloništu, no danas je dobro i traži svoj dom. Ima 11 godina i šest kila.

ĐINA, ŠEST KILICA LJUBAVI, TREBA DOM🍀🍀🍀 Ja sam mala Đina, imam jedanaest godina i samo 6 kilica. Nemam dom, a ne bih...

Objavljuje Noina ArkaČetvrtak, 23. svibnja 2024.

"Ja sam mala Đina, imam jedanaest godina i samo 6 kila. Nemam dom, a ne bih imala niti život da me nije pronašla Jasna, moja dobra vila, volonterka Noine arke koja beskrajno voli njuškice. Bila sam jako tužna, mršava i bolesna i odmah sam se stisnula uz nju. U tom trenutku je krenuo moj oporavak i moj novi život", stoji u objavi.

Traži dom pun ljubavi

"Čovjek koji me je napustio je kontaktiran i izjasnio se da me ne želi i zapravo mi je napravio uslugu jer ja, nađena na rubu života, zapetljane dlake, na nekim mjestima i bez nje, s ostacima mrtve bebice u sebi, puna gnoja i buha, sada sam nakon četiri mjeseca oporavka vesela i zdrava, prava mala vragolanka".

"Na čuvanju sam kod najbolje tete čuvalice Magde i živim s tri psića i jako ih sve volim. Teško me je i poslikati koliko sam razigrana jer moram nadoknaditi godine patnje koje su sada zauvijek iza mene, a i geni njemačkog lovnog terijera se probude u meni", pišu dalje.

"Pišem vam sve ovo zato što trebam dom, mjesto koje će to zaista biti, ispunjeno ljubavlju koje sam tako željna, ispunjeno sigurnošću koju toliko trebam. Imate li mjesta prvenstveno u svom srcu, a onda i domu za šest kilica veselja, ljubavi i odanosti?", zaključili su. 

Pročitajte više