Muškarac otišao nahraniti kokoši, u dvorištu ga dočekao "vuk"

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka Flint, koji sa svojim partnerom živi na farmi u ruralnoj Kaliforniji, u viralnom videu pokazao je kakav ga je prizor dočekao kada je jednoga jutra išao nahraniti svoje kokoši.

Flint je rekao da je pustio kokoši, a kada se okrenuo, u dvorištu je ugledao životinju nalik na vuka. Iako se na prvu uplašio, ubrzo je shvatio da je riječ o psu koji je došao iz pustinje. Budući da korisnik živi na selu, nerijetko se susreće s napuštenim psima koje tamo odbacuju neodgovorni vlasnici.

Flint i njegov partner odlučili su udomiti napuštenog psa, za kojeg se ispostavilo da je mješanac haskija. Nazvali su ga Balto.

@justflintisfine Now with two of them its starting to feel like we’re training for the Iditarod #ruralqueers #rescuedog #rescue #rescueanimals #husky ♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic - Kenji Ueda

"Balto je savršeno ime", "Ne želim zvučati dramatično, ali umrla bih za Balta", "Balto se vratio kući", "Počela sam plakati čim sam čula da ste mu dali ime", pisali su korisnici TikToka u videu koji je pregledan više od 2.8 milijuna puta.

Pročitajte više