Na obilježavanju Međunarodnog dana zaštite životinja netko ostavio dva štenca

Helping Animals

IAKO je ovaj dan trebao biti u ozračju zaštite životinja, netko je odlučio da je Bundek najbolje mjesto za ostavljanje dva mala štenca. Jesu li ostavljeni danas ili su se duže skrivali od ljudi, nitko ne zna.

Pronašli su ih posjetitelji i odnijeli ih do štanda Udruge Noina Arka koja ih je primila. Radi se malom žutom i crnom štencu, starim možda 3 mjeseca, uplašenima i prepunima krpelja. Volonterke su im odmah počele skidati krpelje, dale su im hrane i vode. Ljudi koji su ih pronašli držali su ih na rukama, a štenci su se stisnuli uz njih u strahu što će biti dalje.

Ovaj prizor slama srce jer na ovaj dan su se trebale dešavati lijepe stvari, a ne da netko bez srca izbaci dva nevina stvorenja. Štenci se nalaze pod skrbi Noine Arke i bit će odvezeni veterinaru na pregled te stacionirani. Kada sve riješe i kada se potvrdi da su zdravi, bit će spremni za udomljavanje.

Nadamo se da će malci brzo pronaći dom i obitelj koja će ih zauvijek voljeti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više