Nakon što mu je uginuo pit bull, odlučio je u svoj dom primiti desetke novih

Screenshot: YouTube

OVAJ se mladić doselio u Los Angeles potpuno sam. Nedostajali su mu prijatelji i obitelj i znao je da će ljubimac u njegov život unijeti vedrinu. Bio je vrlo usamljen i u pravom je trenutku dobio poruku od prijateljice koja ga htjela upoznati s preslatkim pit bullom Russellom.

Odmah su se povezali i znao je da će on biti njegov novi najbolji prijatelj. Sve su radili zajedno i on je doista unio vedrinu u njegov život. Jon je znao da je njegov psić pun ljubavi i vodio ga je na razne dječje događaje, gdje je svoju ljubav mogao slobodno dijeliti. Time je svijetu dokazivao da pit bullovi nisu opasna pasmina i da su prave maze.

No, nažalost, njegov se ljubimac razbolio i uginuo. To mu je slomilo srce, no ujedno i potaklo da ode u azil i spasi nekom drugom psiću život. No, nije mogao uzeti samo jednoga te je odlučio privremeno udomljavati pit bullove koje nitko nije htio i pronalaziti im zauvijek domove.

Desecima pasa na taj je način spasio život. Oni sada uživaju sa svojim novim obiteljima. Iako kaže da njegovog prvog pit bulla ne može nitko zamijeniti, odlučio je ostaviti jednoga u svom domu i pružiti mu sve ono što je pružao i Russellu. Ovaj predivan mladić primjer je koji svi trebamo slijediti. 

Pročitajte više