Napuštena kujica konačno je dobila vlasnicu kakvu zaslužuje

Screenshot: YouTube

PRINCESS je kujica u tipu pit bulla koja je imala vrlo tužan život dok nije upoznala svoju novu vlasnicu. Živjela je u dvorištu prošlih vlasnika sedam godina, a onda su je odlučili dati u azil. Nakon sedam godina, riješili su se psa koji im očito nije predstavljao ništa. Jedna ju je žena uočila u azilu i odlučila joj je pružiti privremeni dom. Ona je doma imala nekoliko mačaka, a Princess doista nije mislila zadržati. No, dogodilo se upravo suprotno.

Iako je oko godinu dana na sve načine pokušala pronaći stalan dom za Princess, ispostavilo se da je to nemoguća misija. Odlučila ju je zadržati jer su, kako njezin muž kaže, njih dvije srodne duše. Princess je kujica koja ponašanjem više nalikuje mački. Ona ne voli šetnje, ne voli se previše ni igrati, najviše se voli  jednostavno družiti, izležavati i biti kraj svoje vlasnice. Savršeno se uklopila među ostale mace i sada konačno ima dom kakav zaslužuje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više