Netko je ove preslatke štence izbacio na ulicu. Dva dečka i dvije curice trebaju dom

Foto: Facebook

NA FACEBOOK stranici Sigurna Kućica objavljene su fotografije četiri šteneta koja su nesretnom sudbinom prvo završila na ulici, a potom u azilu. 

"Novi siročići u skloništu. Neko smeće od čovjeka izbacio ih na ulicu, samo zahvaljujući dobrim policajcima koji su ih čuvali do dolaska djelatnika skloništa ni jedan nije stradao. Stari su oko tri do četiri mjeseca, dva dečka i dvije curke, i čisto sumnjamo da ovakve ljepote nitko nije vidio u nečijem dvorištu, ako ih prepoznate javite", napisali su u opisu fotografija.

Novi sirocici u sklonistu🥲🥲🥲 Neko smece od covjeka izbacio ih na ulicu, samo zahvaljujuci dobrim policajcima koji su ih...

Objavljuje Sigurna KućicaNedjelja, 22. svibnja 2022.

Dvije djevojčice i dva dečka traže novi dom. 

"Četiri nove napuštene duše u moru istih sudbina. I što će maleni nego igrati se, pa zaspati i najslađe pseće osmijehe nam darivati, jer oni su mališani, dobrice, ništa im jasno nije kuda su došli. No, barem nisu pod kotačima skončali, ni ne dobivši sanšu za nešto bolje", dodali su.

Dvije curice 🌸 i dva decka 🦋 Cetiri nove napustene duse u moru istih sudbina. I sto ce maleni nego igrati se, pa...

Objavljuje Sigurna KućicaNedjelja, 22. svibnja 2022.

Azil se nada da će im dobri ljudi pružiti sretnu budućnost.

"Predivni su, i pojedinačno ćemo ih objaviti sutra s imenima i onda nastupate vi dobri ljudi, jer za male duše ovdje nema budućnosti, samo sadašnjost koja je rezultat tužne prošlosti i nada da će im netko darovati sretnu budućnost... I dudaši su nam polako spremni za oglašavanje, jer papaju fino, rastu i predivni su, pa eto... Nadamo se da će imati sreće svi ovi mališani, a i naša divotica Viky, koju ćemo opet objaviti, jer zaista je divna i treba dom", piše u objavi.

Pročitajte više