Netko je pred školom ostavio maleno štene u kutiji na kojoj je stajala poruka

Foto: Facebook

PRIJE nekoliko dana, u jednoj školi u Detroitu, jedan je dječak pokucao na vrata škole i pobjegao. Pred vratima je ostavio štene staro sedam tjedana. Štene je bilo u kutiji na kojoj je stajao natpis na kojemu je pisalo da ono nema dom i da bi bilo divno da se pobrinu da mu nađu jedan.

Domar, koji je otvorio vrata i vidio dječaka u bijegu, nazvao je jednu od profesorica koja obožava pse. Ona je nazvala udrugu koja se bavi napuštenim i bolesnim životinjama i oni su uzeli stvar u svoje ruke. Zaključili su da je maleni pripada dječaku, odnosno da se dječak za njega brinuo dok je mogao. U kutiji je bila dekica te ostatci hrane. Nisu uspjeli doći do dječaka, no sigurni su kako je on svom psiću htio sve najbolje.

Psić je sada na sigurnom i toplom, no još uvijek nije spreman za udomljavanje. Iz udruge kažu kako je razlog tomu taj što se zna dogoditi da pronađeni psi pripadaju nekome. Nikada se odmah ne može znati pozadina cijelog događaja te je bitno sačekati neko vrijeme i privremeno udomiti psa u neku obitelj koja se time bavi. Nadamo se da će ova priča završiti sretno i da će malac do Božića biti sa svojom obitelji - bila ona nova ili stara. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više