Nije znao kako njegov mops ostane zatočen u boksu, a onda je vidio ovo

Screenshot: YouTube

AKO imate psa, sigurni smo da znate koliko ponekad dobro glume. Došli ste doma i pronašli potrgan jastuk. Spužve ima po cijeloj kući, a jedan komadić našao se i u ustima vašeg ljubimca. Znamo da se ne morate ni pitati kako se to dogodilo. No, isto tako, znamo da ćete to pitanje postaviti svom psu.

On će, po običaju, gledati u pod ili u zid i praviti se da nema pojma o čemu govorite, a vi ćete se čuditi njegovim sposobnostima. Da, psi mogu puno toga, a gluma je samo jedna u nizu njihovih slatkih i čudesnih sposobnosti.

Pogledajte samo mopsa iz naše priče. Sizzle je pravi čudotvorac koji je svoje vlasnike ostavio bez teksta. Oni su duže vrijeme pokušavali shvatiti kako njihova mopsica Elphie ostaje zaključana u boksu. No nisu imali pojma da odgovor na to pitanje ima njezin brat Sizzle.

Kada su ga uhvatili na djelu, ostali su bez teksta. Sizzle ne samo da zatvori svoju sestricu u boks, on ju i namami tamo tako što unutra stavi svoju najdražu igračku, a kada je ona pokuša uzeti, on je jednostavno "zaključa". Misterij riješen, a isti možete pogledati u videu koji slijedi. Sigurni smo da će i vas ostaviti zatečenima. 

Pročitajte više