Nitko ga nije htio udomiti jer izgleda drugačije, no i on zaslužuje obitelj

Screenshot

PICASSO je pesonja koji je rođen s deformacijom njuške. Dok je bio štene, to mu je stvaralo probleme za vrijeme hranjenja, ali je već tada pokazao da je velik borac. Jedna divna žena je zamolila djelatnike skloništa da joj pošalju slike pasa koji imaju posebne potrebe i za koje nitko ne pita.

Dobila je sliku ove njuške i odmah se zaljubila u njega. Samo nekoliko dana nakon što ga je udomila, dobila je poziv da se u skloništu nalazi i njegov brat pa je odlučila privremeno uzeti i njega kako bi braća bila zajedno. Dobili su i prikladna imena Picasso i Pablo.

Obje njuške su vesele i zaigrane, a Picasso se unatoč svom deformitetu uvijek uspješno izbori za ono što želi ili što mu treba. Vrlo je snalažljiv i, što je najbitnije, ništa ga ne boli. Divna žena ih nije mogla obojicu udomiti, a nije ih htjela niti razdvajati pa je odlučila krenuti s njima na trening da postanu terapijski psi.

Braća su uživala zajedno, no onda se dogodila velika tragedija. Usred šetnje Pablo se samo srušio i preminuo. Picasso je bio izgubljen, tražio je svuda gdje je njegov brat i njegovo maleno srce je bilo slomljeno.

Ova divna žena je odlučila da bi za njega bilo najbolje da bude s njom i njenih devet pasa, jer je on pas koji voli društvo. Polako se počeo oporavljati od tuge za bratom, ali je i dalje nastavio vrijedno raditi i trenirati za terapijskog psa.

Postao je divan pas i svatko tko ga upozna se odmah osjeća bolje i sretnije. Ova njuška je dokaz da, iako drugačiji, i dalje možeš učiniti nekoga sretnim i voljenim.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više