Nitko ne zna što joj se dogodilo, ali ova se kujica boji vlastite sjene

Foto: Facebook

KUJICA Aloha došla je u azil u Georgiji kada je bila štene. Nitko ne zna što joj se točno dogodilo, ali sigurno nije imala lijep život. Živjela je u kući s više pasa i svi su oni prolazili kroz torturu.

To je ostavilo brojne posljedice na nju, a one su isplivale tek kada je premještena u prihvatilište u New York. Volonterka koja je odlučila uzeti kujicu i povesti je u New York nije razgovarala s volonterima iz prethodnog prihvatilišta te nije znala što ih sve čeka.

Nitko se nije pripremio na njezine strahove i probleme. Iako su već imali obitelj koja je čekala Alohu u svom domu, ona za to nije bila spremna. Njezina anksioznost bila je vidljiva već nakon prvog dana provedenog u novom domu, a svakoga je dana bilo sve teže i teže.

U razdoblju od tri mjeseca, Aloha je promijenila pet privremenih domova. Zadnja osoba koja joj je odlučila pružiti privremeni dom izjavila je kako kujica ima dvije strane.

Kada je s njim i njegovim psom, razigrana je i vesela, no kada im se približe ljudi koje ne pozna, ona se pretvori u potpuno drugog psa koji je prestrašen i živčan.

Ponekad je toliko uplašena da ne želi izlaziti kako bi obavila nuždu. No, unatoč svim njezinim problemima i težini koju sa sobom donosi, ova kujica zaslužuje dobre vlasnike i divan dom.

Ona treba osobu koja će se znati nositi s njezinim problemima i nekoga tko će te probleme riješiti. Nadamo se da će Aloha uskoro pronaći takve ljude i da će jednoga dana ima samo jednu stranu - onu veselu i razigranu. 

 

 

Pročitajte više