Njezin je pas pravi čudak, pogledajte što čini svakog dana u isto vrijeme

Screenshot: YouTube

LAURA je svjetski poznata YouTuberica koja je za The Dodo govorila o svom psu čudaku. Njezin mini bul terijer Moose doista je poseban. Laura je godinama proučavala i obožavala ovu pasminu, a kada je na internetu ugledala da ovaj slatki čupavac traži dom, znala je da će biti njezin. Moose joj je, kako sama kaže, potpuno promijenio život.

On je bio tu kada nitko drugi nije i pomogao joj je nositi se s anksioznošću u teškim periodima života. Velika joj je emocionalna podrška, najbolji prijatelj i najbolji zabavljač. Vrlo je brzo shvatila da je Moose poseban, a najprije se odao svojim čudnim glasanjem.

Moose ne laje, on zvuči poput djeteta koje vrišti. No to nije jedina stvar koja će vas začuditi kod njega. Svakoga dana oko sedam navečer Moose se popne na kauč i počne rušiti sve jastučiće i prekrivače koji mu se nađu na putu.

Sigurni smo da ovaj ritual ne bi bio baš tako čudan da se ne događa svakoga dana u isto vrijeme. Ako izuzmemo tih nekoliko radnji koje su mu donijele titulu čudaka, Moose je pas kao i svaki drugi. On obožava svoju vlasnicu i svakoga joj dana to pokazuje na razne načine. U nastavku pogledajte video koji opisuje njihovo predivno prijateljstvo.

Pročitajte više