Nova fitness zvijezda u nastanku: Patuljasta svinja ne odvaja se od pilates lopte

Foto: Instagram

PATULJASTA svinja Claudine osvojila je srca ljubitelja životinja svojom ljubavlju prema ljubičastoj pilates lopti. Razigrane ludorije ove preslatke svinjice postale su internetska senzacija, što dokazuje podatak da je na Instagramu prati više od 77 tisuća obožavatelja.

@claudinethepig

 

♬ original sound - Claudine the Pig

Prvi video koji je privukao pažnju gledatelja prikazuje Claudine kako trči i gura svoju voljenu ljubičastu loptu. Iako ima kratke noge i zaobljen trbuh, bez napora prolazi kroz dvorište gurajući loptu njuškom. Njena radost dok trči za loptom je zarazna. Ono što je možda najupečatljivije u videu je njena nepokolebljiva odlučnost. Ništa neće stati između nje i njene lopte.

@claudinethepig

 

♬ original sound - Claudine the Pig

U drugom videu Claudineina razigrana narav doista dolazi do izražaja. Dok gura ljubičastu loptu po dvorištu, ona neočekivano pada. No, poput pravog prvaka, Claudine ne dopušta da je taj mali neuspjeh obeshrabri. Brzo se vraća na noge i nastavlja igru. Njezina ustrajnost pokazuje da nas i životinje mogu podučiti važnim životnim lekcijama.

Claudinein šarmantan karakter i neukrotiv duh učinili su je omiljenim likom u svijetu ljubitelja životinja. Njezine avanture s loptom možete pratiti na TikToku i Instagramu

Pročitajte više