Obitelj udomila petnaest mačaka, evo kako izgledaju njihov život i dom

Screenshot: YouTube

KADA su se 1988. godine uselili u svoj novi dom, nisu ni sanjali da će ga dijeliti s petnaest mačaka. Najprije su pronašli dvije divlje mačke u dvorištu i odlučili su ih hraniti i brinuti se za njih. Jednu je ubrzo udario auto i uginula je. Poslije nekog vremena auto je udario i drugu macu, a nakon što su je odveli veterinaru, odlučili su je držati u kući i pripitomiti je. Došli su do zaključka da joj treba društvo i otišli su u obližnji azil po još jednu macu.

Na kraju cijele te priče, završili su s petnaest mačaka. No te mace imaju poseban tretman. Njihov dom ne sliči nijednom drugom domu. Njihovi vlasnici pobrinuli su se napraviti im pravi mali mačji raj. Sve su sobe povezane malenim prolazima koji se nalaze pri vrhu zidova kuće. Macama je tako lakše obilaziti cijelu kuću, a dosada je za njih nepoznat pojam. Iako im se na početku činilo da će im biti prenaporno s petnaest mačaka, danas ne mogu zamisliti život bez ijedne od njih.

Ponekad ih probude njihova trčkaranja usred noći, no većih problema nemaju. Posvuda su postavljane kutije s pijeskom, a zahvaljujući dobroj ventilaciji, nemaju problema s neugodnim mirisima. Njihov je život doista poseban, a kako i ne bi bio kada imaju petnaest mačaka kojima su spasili živote. U videu koji slijedi vidjet ćete kako to sve izgleda. Mi smo oduševljeni, što vi mislite? 

Pročitajte više