Oprostio se sa psom putem predivnog videa koji je rasplakao svijet

Screenshot: YouTube

OPROŠTAJ uvijek teško pada, bez obzira na to radilo se o opraštanju s ljudima ili sa životinjama. Svatko tko ima ljubimca barem jednom se rastužio na pomisao da njegovog krznenog najboljeg prijatelja jednog dana neće biti. To se dogodilo Benu, muškarcu koji je sa svojim psom dijelio baš sve. On je odlučio oprostiti se s njim putem predivnog videa kojim je raznježio cijeli svijet.

Denali je bio pas koji je živio život punim plućima. Pratio je svog Bena u svim avanturama. Njegov avanturistički duh nije mu dozvoljavao život na jednom mjestu pa je sa svojim ljubimcem Benom putovao svijetom, otkrivao prirodu i vlastiti duh. Ben je s njim prošao i kroz užasne i teške životne situacije, a jedna od njih je i karcinom koji je Ben uspio pobijediti.

Denali ga u tim trenucima nije napustio i ležao je s njim čak i u bolnici. Kada je Denaliju otkucao posljednji čas, Ben se potrudio napraviti video koji će zauvijek biti podsjetnik na njihove dane. Pripremite maramice jer slijedi nešto što će vas rasplakati!

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više