OSIJEK Mačiće stare 10 dana netko je ostavio u kanalu usred noći

Volonteri

PRIJE par dana u 2 sata ujutro volonteri Udruge 9 života iz Osijeka su se zaputili prema azilu za pse u Nemetinu jer je netko ostavio mačiće stare samo 10 dana u kutiji, u kanalu, na temperaturi blizu nule.

U prvi tren su volonterke mislile da su mačići uginuli od hladnoće, no onda se začulo njihovo plakanje. Šest malih beba odvojenih od mame volonterke su odmah sklonile na toplo, no dva brata nisu izdržala. Zauvijek su zaspali u zagrljaju.

Ostali su plakali za mamom i odbijali hranu, no uporne volonterke su znale da ne smiju odustati. Na drugom kraju grada netko je ostavio mamu koja je plakala za svojim bebama, izbačena u naselju trčala je za prolaznicima u nadi da će dobiti hrane i pronaći svoje mačiće.

Volonterke su spojile mačku s mačićima koja ih je prihvatila kao da su njeni. Ovo je samo jedna od tužnih priča s kojima se volonteri diljem Hrvatske svakodnevno susreću.

Volonterke Udruge 9 života mole za pomoć jer su u samo 24 sata primile na skrb 5 novih mačaka koje trebaju i hranu, i pijesak, i veterinara.

Slomljene su jer imaju osjećaj da se bore s vjetrenjačama, a mi vjerujemo da ćete ih podržati u njihovoj borbi i odazvati se njihovom apelu za pomoć kako bi mogle i dalje pomagati napuštenim macama koje monstrumi ostavljaju usred noći u kanalu.

Kunski račun: HR3923400091110475218, poziv na 00 i datum 
PayPal account: 9liveshr@gmail.com
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više