Ostavili su ozlijeđenu kujicu nasred autoceste kao da se radi o igrački

Screenshot

KUJICA Lady je ostavljena nasred autoceste kao zadnji otpad. Nitko nije znao što se događa s njom, a ona je ležala na cesti više od 24 sata. U to vrijeme puno je auta prošlo pokraj nje, no nitko nije obraćao pažnju na nju ni pokazao namjeru da stane i pomogne joj. Za njih je to bio samo jedan običan pas lutalica koji ne zaslužuje pomoć.

Svom srećom, dobri ljudi su dojavili organizaciji Hope for Paws o kujici na cesti, a oni su odmah reagirali i krenuli u akciju spašavanja te saznali bolnu istinu. Kada su došli do nje, shvatili su da se ne može pomaknuti i da trpi jake bolove. Pretpostavili su da se nešto ružno dogodilo njenoj obitelji kada su je samo tako ostavili nasred autoceste.

Pažljivo su je primili, a ona se nije opirala, kao da je znala da će joj pomoći. Nježno su je premjestili na deku kako bi je mogli odnijeti do auta i brzo do veterinara kako bi joj čim prije ublažili bol. Lady je vrlo brzo počela cviljeti i plakati i spasioci su znali da nije dobro.

Bili su zabrinuti i u mislima su im bili najgori scenariji. Kada su došli kod veterinara, shvatili su da ima polomljenu kompletnu zdjelicu tako da je nisu mogli odmah ni okupati te je morala na hitnu operaciju kako bi joj povećali šansu za oporavak. Operacija i oporavak su dugo trajali, no Lady se izvukla i preživjela ono najgore.

Zahvaljujući dobrim ljudima koji su donirali za njenu operaciju i oporavak i nakon tužnog i ružnog početka te dugotrajnog liječenja, slatka kujica je brzo pronašla novu obitelj koja ju je primila u svoj dom s puno ljubavi, a ona im je to uzvratila svojom odanošću i neizmjernom zahvalnošću.

Danas Lady hoda, trči bez problema i sve ružno je zaboravila. Nakon svega što je prošla, konačno je naučila što znači prava ljubav i kako je to biti ravnopravan član obitelji. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više