Ova kujica ima najčudniju reakciju kada joj vlasnici ponude kuhano povrće

Screenshot: YouTube

KADA treba dovršiti nečiji obrok, mačke i psi prvi su koji će se prijaviti za taj posao. Često vrebaju ispod stola, gledaju molećivim očima ili se sakriju u siguran kut sobe i pripremaju se za napad na ostavljeni obrok kada vlasnici odu do WC-a. Ako ih ostavite na tren same s tanjurom koji još niste dovršili, nećete imati što jesti kada se vratite u prostoriju.

No što se dogodi ako je vaša večera gomila skuhanog povrća? Vjerojatno potpuno drugi scenarij. Nitko nije lud čekati ispod stola da bi dobio kuhanu mrkvu ili, najgoru od svog povrća, brokulu. No uvijek postoje izuzeci. Postoje psi i mačke koji su ludi za kuhanim povrćem, a ova kujica jedna je od njih. Kada vidi da njezini vlasnici jedu kuhano povrće, ona ne može dočekati svoj red.

Naučili su je na kuhano povrće nakon uobičajenog obroka, a kada se razboljela, veterinari su joj poduplali obroke. Sve je to dovelo do, kako njezini vlasnici kažu, velike razmaženosti. Njihova kujica sada ne može ni pričekati svoj red pa kada vidi da njezini vlasnici uživaju u svom zalogaju kuhanog povrća, potpuno poludi i počne se ponašati poput djeteta. A kako to izgleda, možete vidjeti u videu koji slijedi. 

Pročitajte više